Boek een reisje voor twee!

reisjesDoe eens gek, en boek een last minute of een reisje met een andere korting om er even met zijn tweeën tussenuit te gaan. Als je het een beetje slim doet en goed bent met de diverse websites dan kan je een leuke korting krijgen! Je kunt natuurlijk ook gewoon beginnen op een website als mrkortingscode.nl en daar meteen een kortingsactie uitzoeken.

Google

Maar voor de doorwinterde googeler kan je ook via google een hele leuke korting regelen. Als je maar goed genoeg overweg kunt met de diverse aanbieders en websites kan je uiteindelijk het voordeligste vliegticket vinden of het goedkoopste hotel. Natuurlijk wel de beste maatschappijen en hotels met drie of meer sterren. Het moet wel een leuk uitje zijn!

Waarom ertussenuit?

Je kunt je afvragen waarom je er een paar dagen tussenuit zou moeten gaan, het antwoord daarop is: waarom niet? Ik weet dat het onbeleefd is om een vraag met een vraag te beantwoorden, maar in dit geval is het het allerbeste antwoord. Als het kan, waarom zou je het dan niet doen? Er zijn vast wel steden waar je nog nooit geweest bent, genoeg reden om erheen te gaan.